Fotosel Kapı Sistemleri

Fotosel Kapı Sistemleri

Fotosel Kapı Sistemleri

Fotosel kapı sistemleri nedir sorusunun cevabı oldukça basittir.

Fotosel denilen ürünler sayesinde belli bir mesafeye kadar olan varlıkları algılayan kapılar otomatik olarak açılmakta ve daha sonra da kendisi otomatik olarak kapanmaktadır. Dolayısıyla da kapıların açılması için insanların kapıya doğru hareket etmesi yeterlidir.

En genel tanım ile fotoselli kapılar bu şekilde ifade edilebilmektedir. Fakat burada belirtilen tanım oldukça geneldir ve daha da ayrıntılı olarak yapılabilir. İnsanların zaman içerisinde belli alanları daha fazla kullanması burada yer alan kapılarda bir takım değişiklikler yapılmasını zorunlu hale getirmiştir.

Marketler ve hastaneler gibi yerlerde insanlar sürekli olarak kapıları kullanmak durumunda kaldığından dolayı eski tip kapılar yetersiz kalmaktaydı. Bunun üzerine geliştirilen kapılar sayesinde buralarda oluşan ihtiyaca cevap verilmiş olmuştur.

Fotoselli Kapı Sistemleri Nedir ve Farklı Boyut Seçenekleri

Fotosel kapı sistemleri nedir sorusunun yanıtı yukarıda genel olarak verilmiştir. Bu kapıların oldukça fazla çeşidi bulunmakta ve insanlar kendi ihtiyaçlarına göre bunlar arasından seçim yapabilmektedir.

Kanat yüksekliği ve genişliği farklı otomatik kapı seçenekleri bulunmakta ve bunlara uygun motor yine aynı yerlerden temin edilebilmektedir. Kapıların boyutlarına bağlı olarak ağırlıkları da değiştiğinde daha iyi performans alınabilmesi için uygun kapı motorlarının tercih edilmesi de çok önemlidir. Bunun dışında fotosellerin kalitesine çok fazla dikkat edilmesi gerekmektedir.

Fotosel Kapı Sistemleri Fiyatları

ARES Cam Balkon & Kış Bahçesi Sistemleri  fotosel kapı sistemleri fiyatları ülkemizin şartları göz önünde bulundurularak olabilecek en ekonomik ve makul seviyede tutulmaktadır.

Kalite standartlarımız’dan vazgeçmeden fotoselli kapıların uygulanabilir olduğu her yerde özelleştirilebilen modellerimizin fiyatları oldukça iyidir. Birbirinden güzel ve sağlam fotoselli kapılarının her modelini İstanbul’un her yerine aynı fiyat politikası ile  hizmet vermekteyiz.

Hangi modeli seçerseniz seçin öncesinde bir uzman arkadaşımız fotoselli kapı takılacak yeri görüp incelemekte hangi model veya modellerin uygun olabileceği bir rapor halinde müşteriye sunmaktadır.

Böylelikle bina sahibi ne gibi alternatifleri olduğunu daha iyi görebilmektedir. Kapılarda kullanılan malzemenin çeşidine ve modeline göre fiyatlar değişebilmektedir. Fakat  kalitesi her zaman aynı kalmaktadır.

Biz sürekli kendini yenileyen bilim ve teknolojideki yenilikleri kendi üretim teknolojisi ile harmanlayabilen bir firma olarak her geçen gün en üst kalitede üretim yapmaktayız. Bu kaliteli üretimi de olabilecek en uygun fiyatlarla halkımıza sunmaktayız.

Diğer ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz ARES CAM BALKON yazının üzerine tıklıyıp ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.